Autodijelovi

  • Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

Zagrebački auto centar uvozi i prodaje originalne autodijelove za sve vrste automobila. To uključuje originalne autodijelove za karoseriju, mehaniku, ovjes, autoelektriku, sustav kočenja i zamjenske autodijelove svih ostalih renomiranih europskih proizvođača.

Prednosti originalnih autodijelova svakako su sigurnost, performanse, kvaliteta i vrijednosti jamstvo zaštite. Originalni autodijelovi savršeno odgovaraju automobilu bez dodatnih popravaka i oblikovanja, ali su ujedno i najskuplja opcija kada je u pitanju popravak ili ugradnja određenih novih dijelova u automobil.

U ZAC nudimo najbolji omjer kvalitete i cijene koji osigurava rješenje svakog Vašeg problema!

Zamjenski dijelovi renomiranih proizvođača su najbliža verzija originalu i kao takvi jednako su kvalitetni te osiguravaju gotovo jednaku završnu obradu kao i originalni autodijelovi. Prednost zamjenskih dijelova je svakako i pristupačnija cijena.

Proizvođači naših zamjenskih autodijelova su:

BERU – autoelektrika
beru.federalmogul.com/

BERMI – autoelektrika (bobine, kape, rotori, kablovi za paljenje)
www.bremi.de

GKN – SPIDAN (manteže, letve volana, homokinetički zglobovi)
www.gkngroup.com

OPTIMAL – donji postroj, amortizeri, stabilizatori, ležaji, nosači motora, kočnice, setovi zupčastog remenja, pumpe vode

OPTIBELT – remeni
www.optibelt.com

ZIMMERMANN – kočioni sustav
www.otto-zimmermann.de

CELAN – filteri
www.clean.it

ABRO – autokozmetika
www.abro.com

MAFRA – autokozmetika
www.mafra.comTurbopunjači

turbo Turbopunjač ili turbina povećava brzinu vozila koristeći manje goriva. Može se reći kako turbina automobilu dodaje potrebno ubrzanje i štedi Vaš novac. Ona je danas neophodan dio opreme za motor automobila. Osim što podiže nivo kisika i štedi gorivo, turbina je posebna i po tome što iznova upotrebljava ispušne plinove i time smanjuje zagađenje zraka te nepotreban gubitak energije. Što je količina zraka i goriva veća, to jače i brže radi motor, a u tom postupku, glavnu ulogu u stvaranju efikasnosti igra upravo turbina. Turbopunjači se ugrađuju u dizelske motore, ali i u benzinske motore s vanjskim izgaranjem. Redoviti pregled turbopunjača potreban je kako bi se smanjile dodatne štete u slučaju kvara.

Na pregled hitno morate otići ako primjetite znakove kvara kao što su:

  • zvuk pištanja, struganja ili vibriranje prilikom dodavanja gasa
  • gusti crni dim ili plavi dim iz auspuha prilikom dodavanja gasa
  • gubitak snage motora i nemogućnost postizanja visine okretaja motora
  • curenje ulja na kompresorskoj ili turbinskoj strani

Ugradnjom turbopunjača, motor dobiva dodatnu snagu koja može biti ekvivalentna i mnogo većim motorima. Turbopunjač se sastoji od rotora i kompresora ostavljenih na zajedničkom vratilu te međuhladnjaka koji hladi zrak.

ZAC u ponudi ima originalne turbine koje su prva ugradnja u gotovo 90% novih vozila.
Dogovorite pregled turbopunjača već danas.


Kvaliteta zamjenskih ZAC autodijelova zagarantirana je jer prilikom svake narudžbe za proizvodnju određenih dijelova, radimo detaljan nacrt i dimenzije originalnih autodijelova kako bi zamjenski što bolje odgovarali vrsti i marki automobila. Svi zamjenski naručeni autodijelovi dolaze u originalnom pakiranju koje dijelove štite od mogućih oštećenja tijekom transporta.

Dođite u ZAC po originalne dijelove za Vaše vozilo ili po najbolje zamjenske dijelove provjerenih renomiranih proizvođača!

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.