Limarija

  • Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

ZAC profesionalci stručnjaci su za autolimariju. Naša autolimarska radionica u Zagrebu opremljena najnovijim uređajima i alatima kojima upravljaju naši zaposlenici s višegodišnjim iskustvom u autolimarskim poslovima.

Najčešći problemi na limu vozila nastaju zbog starenja automobila, pod utjecajem vremenskih nepogoda ili prometnih nesreća.

Uloga limara je, nakon preuzimanja i utvrđivanja stupnja štete, sanirati sva oneštećenja na limu automobila. Ovisno o šteti, popravlja se određeni dio lima ili se vrši potpuna zamjena dijelova lima na karoseriji. Nakon popravka ili zamjene slijede završni radovi i zaštita popravljenih dijelova lima te cjelokupne karoserije. Ovisno o vrsti kvara, režu se dijelovi lima zahvaćeni korozijom, mehanički se čiste, poravnavaju utisnuti dijelovi u vrućem i hladnom stanju, te se rastežu i ravnaju mehaničkim i hidrauličkim rastezačima.

Povjerite nam popravak svog vozila neovisno o vrsti karoserije.

ZAC profesionalci u svom radu koriste hidrauličke dizalice, toplotne rezače metala, ručne alate, pneumatske čekiće i mnoge druge alate potrebne za kvalitetnu obradu i popravak lima na Vašem vozilu.

Naši autolimari poznaju svaku vrstu karoserije, sve materijale za izradu karoserije, sve vrste limova i njihove karakteristike, načine obrade i rad s limom te su upoznati s pogonskim uređajima i motorima, upravljačkim mehanizmima, čitanjem skica, mjerila i tehničkih uputa. Naš tim ZAC profesionalaca odlučan je u stručnom obavljaju svog posla kako bi klijenti dobili najbolju uslugu za koju su platili.

Dođite u ZAC i bezbrižno nam prepustite popravak oštećenja motora, popravak bez lakiranja, restauraciju vozila, izradu dijelova karoserije od lima, zamjenu i popravak manjih i većih oštećenja eksterijera.

Limarija Zagreb

Autolimar Zagreb

Autolimarija Zagreb

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.