Dijagnostika automobila Zagreb

  • Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

ZAC nudi potpunu kompjutersku dijagnostiku Vašeg automobila, kontrolu svih dijelova vozila koristeći najmodernije tehnološke uređaje na tržištu, provjeru rada motora, detekciju i uklanjanje grešaka te poništavanje servisnih intervala.

Takozvana autodijagnostika razvila se razvojem automobilske industrije. Autodijagnostika posebno je mehaničarsko zanimanje te ujedno i najčišći dio mehaničarskog posla. Većinom je univerzalno za sve vrste i marke vozila. Uključuje detekciju i dijagnozu kvarova u vozilu pomoću posebnih uređaja za dijagnostiku. Što je moderniji uređaj za dijagnostiku, to su preciznije definirani kvarovi i problemi, čak i na najmanjem dijelu u vozilu.

Osim kvarova na automobilu, autodijagnostika može detektirati točno prijeđenu kilometražu vozila, greške koje se obično ne prikazuju, povijest grešaka koje su ostale zapisane u računalu automobila te mnoge druge kvarove.

Autodijagnostika se preporučuje zbog pravodobne detekcije potencijalnog kvara koji bi Vam mogao prouzročiti neočekivane i velike troškove.

Kvalitetna dijagnostika uključuje procjenu funkcioniranja dijelova u Vašem vozilu, provjeru ispušnih plinova, testiranje punjača i akumulatora te motora.

Prilikom autodijagnostike obavezno se dijagnosticira stanje motora i ostalih električnih sklopova, čitaju se postojeće greške u memoriji procesora, resetira se procesor nakon što je vozilo popravljeno, testiraju se svi izvršni elementi te se pregledavaju različiti parametri očitani s procesora.

Naši stručnjaci u Zagrebu pregledat će i dijagnosticirati sve kvarove na Vašem automobilu pomoću najmodernije tehnologije za autodijagnostiku za najpovoljnije cijene. Posjetite nas i povjerite nam svoj automobil.

Dođite u ZAC po najbolju uslugu detekcije i rješavanja problema.

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.