Jamstvo

  • Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

ZAC jamstvo

Želimo postići bezuvjetno povjerenje naših klijenata i povećati pouzdanosti Vašeg vozila. To jamčimo našom kvalitetom, organizacijom, brzinom i visoko postavljenim standardima. Stoga smo u našu raznovrsnu ponudu usluga uvrstili i ZAC jamstvo za sve vrste automobila.

Prilagođavamo se Vašim potrebama i željama! U ZAC autoservisu trudimo se našim klijentima ponuditi najbolju uslugu za najpovoljniju cijenu.

ZAC Jamstvo čuva Vaše vozilo od kvarova. Naši profesionalni tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u svom području, na Vašem će vozilu detektirati i popraviti sve kvarove.

Dođite u ZAC i povjerite nam svoje vozilo. Učinit ćemo sve da Vaše vozilo popravimo i spriječimo neočekivane kvarove. Redovitim provjerama i servisima Vaše će vozilo biti sigurno i zaštićeno. Zaštite svoje vozilo od navedenih kvarova i neočekivanih troškova, definirajte svoje želje i prepustite ih nama. Savjetovat ćemo Vas za najbolja rješenja i prilagoditi ih Vašim potrebama.

Više se ne trebate brinuti za svoj automobil, posjetite našu web stranicu i dogovorite termin prvog pregleda i dijagnostike.

Dogovorite svoje Jamstvo za zaštitu Vašeg vozila tijekom cijele godine! Ne propustite priliku za sigurnost i najbolju kvalitetu usluge, zaštitite svoj automobil.

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.