Punjenje klima uređaja Zagreb

  • Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

Klima uređaj u vozilima je spas tijekom vrućih ljetnih i hladnih zimskih dana.

Dolaskom ljeta i velikih temperatura, raste i potreba za kvalitetnom i izdržljivom klimom u automobilu. Isto tako, tijekom hladnih zimskih dana, klima uređaj je tu da nam vožnju učini udobnijom i toplijom.

Da bi Vaš klima uređaj ispravno radio, potrebno ga je redovito održavati. Preporučuje se čišćenje filtera klime jednom godišnje ili svake dvije godine. Osim održavanja klima uređaja, obavezno je i dezinficiranje klima uređaja kako bi se spriječilo stvaranje bakterija i širenje neugodnih mirisa.

Cijeli program održavanja zahtjeva i punjenje klima uređaja plinom Freonom. ZAC je opremljen najmodernijim stanicama za punjenje klime uz mogućnost punjenja starim R12 i novim R134 plinom.

Ako zrak koji izlazi iz ventilacijskih otvora nije dovoljno hladan, vrijeme je da posjetite specijalizirani auto servis i riješite problem neispravnog klima uređaja.

Najčešći problemi klima uređaja u automobilima su nedostatak ulja i plina Freona. Ipak, mogući su i kvarovi u prekidaču, osiguraču, releju i drugo. Preporučuje se koristiti klima uređaj tijekom cijele godine kako bi se mu produžio životni vijek, obaviti provjeru klima uređaja i zamjenu filtra prije ljetnih vrućina te nadopuna plinom u slučaju da plin curi iz klima uređaja.

Postupak zamjene plina i popravka klima uređaja ne traje duže od 50 minuta, vrlo brzo možete obaviti pregled i popravak klima uređaja za Vaš automobil u Zagrebu.

Posjetite nas u ZAC i pripremite se za sve vremenske uvjete kako biste maksimalno uživali u svakodnevnoj vožnji. Posjedujemo sve certifikate koji su potrebni za ovlašteno punjenje klima uređajima.

ZAC-ove usluge čine Vas i vaše vozilo sigurnijim!

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.