Autolakiranje

  • Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

ZAC nudi usluge profesionalnog autolakiranja Vašeg automobila u Zagrebu. Posjetite ZAC i promijenite izblijedjelu boju bez sjaja na svom limenom ljubimcu ili samo prilagodite boju novog dijela lima postojećoj boji. Modernim miješalicama za boje i lakove pripremit ćemo Vam savršenu nijansu za ponovni sjaj Vašeg automobila kao iz autosalona.

Svake godine, automobilska industrija bogata je za otprilike stotinjak novih nijansi auto-boja. Osim takozvanih uni-nijansi u koje spadaju klasična bijela, crvena, zelena, plava itd., vlasnici automobila na izbor imaju razne nijanse boja obogaćene specijaliziranim i zahtjevnijim pigmentima koji automobilu daju privlačan sjajan izgled.

ZAC profesionalci u odjelu autolakirnice Zagreb prate najnovije trendove na tržištu auto-boja kako bi što bolje i kvalitetnije klijentu pružali stručan savjet i uslugu.

Naši stručnjaci posebnu pozornost posvećuju obavljanju svojeg dijela posla što je kvalitetnije moguće kako bi se izbjegle situacije kao što su razlike u nijansama boje između stare boje i boje na popravljenim dijelovima lima.

Također, naši su stručnjaci spremni klijentu savjetovati koje nijanse boje iz palete boja najbolje odgovaraju marki i modelu automobila koje treba lakiranje kako bi krajnji rezultat bio savršeno pristajanje i isticanje izgleda automobila.

Prije samog bojanja karoserije, svakako se radi poliranje i testiranje odabrane boje na kontrolnom kartonu ili pločici. ZAC profesionalci će svoj posao obaviti stručno i kvalitetno, odabranu boju na vaše će vozilo nanijeti uz pravilan pritisak, udaljenost pištolja za prskanje, pravilnu širinu snopa i temperaturu prostora, samu brzinu prskanja i sušenje između nanošenja svakog sloja.

ZAC lakirnica u svojem radu koristi tehnološki napredne strojeve i sustave za pripremu i sam proces lakiranja. Svako oštećenje elemenata popravljamo kvalitetno te ga pripremamo za lakiranje u našoj modernoj lakirnici. ZAC lakirnica u potpunosti zadovoljava najviše europske i ekološke standarde.

Dođite nam u ZAC i osvježite svoj automobil!

Autolakiranje Zagreb

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.