• Servis ponedjeljak - petak: 08-16h
  • Veleprodaja ponedjeljak - petak: 08-16h

Partnerstvo temeljeno na povjerenju

Pravilima o zaštiti privatnosti i osobnih podataka informiramo Vas o tome kako prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke te kome ih otkrivamo i kako im možete pristupiti, promijeniti ih ili ukloniti.

Kako bi Vam pružili brzu, bolju i kvalitetniju uslugu, potrebni su nam Vaši osobi podaci koji uključuju i podatke o Vašem vozilu.

U ovim Pravilima o zaštiti privatnosti i osobnih podataka „osobni podaci“ označavaju bilo koje Vaše podatke, primjerice, ime, adresu, adresu e-pošte, broj telefona, kao i podatke o vozilu i eventualnoj šteti, kao što su marka vozila, model vozila, tip motora, godina proizvodnje, snaga motora, broj šasije, vrsta goriva, opis i fotografije štete.

Z.A.C. d.o.o. prikuplja, koristi, obrađuje i prosljeđuje osobne podatke u skladu s važećim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Zašto prikupljamo tvoje osobne podatke

Kako bi Vam mogli dostaviti ponudu i realizirati Vašu narudžbu, rezervirati termin za servis vozila te dogovoriti procjenu štete na vozilu potrebni su nam Vaši osobni podaci kao i podaci o vozilu odnosno šteti. Navedeni su nam podaci potrebni i kako bi mogli odgovoriti na Vaša pitanja i potrebe.

Temeljem dostavljenih podataka o samom vozilu ujedno smanjujemo mogućnost pogreške prilikom odabira točnih dijelova.

Uz Vašu prethodnu suglasnost podatke bi također koristili za slanje poslovnih obavijesti Z.A.C. d.o.o. na Vašu adresu elektroničke pošte, slanje pisanih poziva Z.A.C d.o.o. na poslovne događaje i pozivanje Z.A.C. d.o.o. na moguću poslovnu suradnju.

Korištenje osobnih podataka

U skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679, za korištenje Vaših podataka potrebna nam je vaša izričita suglasnost. Iz navedenog razloga prije davanja bilo kakvih osobnih podataka morate nam dati izričitu suglasnost za korištenje istih.

Vašu suglasnost i podatke koje ste nam dostavili obrađivat ćemo ručno i automatski, sukladno svim propisima. Nositelj podataka je Z.A.C. d.o.o. i te će podatke koristit njegovi zaposlenici.

Povremeno ipak trebamo uključiti druge tvrtke kako bi nam pružile neke usluge. U nekim slučajevima tim tvrtkama moramo dati neke informacije kako bi one pružile uslugu nama te, u konačnici, Vama. Primjerice, usluge koje pružaju neke druge tvrtke uključuju marketinšku pomoć, usluge upravljanja WEB SHOP-om, obradu plaćanja kreditnim i debitnim karticama, pružanje usluga za kupce te slanje poruka u naše ime pa te tvrtke također trebaju znati Vaše podatke. Ograničit ćemo osobne podatke koje tim tvrtkama dajemo i imat će pristup jedino onim podacima koji su im potrebni u posebno određene svrhe. Z.A.C. d.o.o. iste strogo nadgleda kako bismo bili sigurni da je privatnost naših kupaca uvijek zaštićena.

Vi u svakom trenutku imate pravo povući ili izmijeniti svoju suglasnost, izmijeniti osobne podatke kao i zatražiti uvid u iste pisanim putem na našu e-mail adresu zac@zac.hrili poštom na adresu sjedišta našeg društva:

Z.A.C. d.o.o.
Zagreb, Avenija Dubrava 145

Postavke kolačića

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Postavke kolačića za ovo web-mjesto možete jednostavno promijeniti odabirom(klikom) na doljnji gumb.

Obavezni kolačići

Obavezni kolačići za normalno funkcioniranje stranice. Uključuju identifikator sesije korisnika, postavke kolačića i kolačić za pamćenje Vaše prijave. Možete ih isključiti u postavkama preglednika.

  • PHPSESSID - obavezan kolačić(ključan za normalno funkcioniranje stranice)
  • postavke_kolacica - kolačić koji nam služi za spremanje vaših postavki kolačića
  • userAuth - kolačić koji služi da zapamtimo Vašu prijavu u korisnički račun

Ostali kolačići

Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju kolačiće, a koji nam služe za analitičke, marketinške i u svrhu poboljšanja doživljaja korisnika kao i poboljšanja web stranice.

Zac.hr koristi nekoliko servisa za mjerenje posjećenosti: Google analytics(Google Tag Manager), dodatno još koristimo kolačiće iz Google DoubleClicka. Također koristimo marketinške kolačiće od strane Google Adwordsa(remarketing).

Kako do nas?

Z.A.C. SERVISI d.o.o.

Avenija Dubrava 145, 10040 Zagreb

tel: 01 3690 001
email: servis@zac.hr

SERVIS | pon - pet: 08-16h
VELEPRODAJA | pon - pet: 08-16h

Javite nam se
Načini plaćanja

Kartice na rate (ZABA Mastercard, Maestro, VISA 2-12 rata beskamatno, PBZ VISA inspire 2-12 rata

AMEX 2-6, Mastercard i Maestro jednokratno); Diners od 2 do 12 rata

Minimalni iznos plaćanja na rate je 500 kn.